Adalet ve Kalkınma Partisi Tavşanlı Belde Başkanı İsmet Samancı, Tavşanlı Kadın Kolları Başkanı Banu Sarı, akraba, dost ve arkadaşlarıyla başvurusu belgelerini AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer’e teslim etti. 

Tavşanlı Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Cengiz’in adaylık belgelerini teslim alan Hasan Zafer yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.   

Adalet ve Kalkınma Partisi Tavşanlı Beldesi’nden aday adaylarını tebrik ederek sözlerine başlayan Zafer; ‘Yusuf Cengiz sevdiğimiz bir arkadaşımız. Tavşanlı Belediye Meclis üyeliği döneminde beraber çalıştık. Aday olursa sevineceğiz. Aday olursa İnşallah en iyi şekilde bu görevi yapacak. Aday olmasa da, kim aday olursa adayın yanında en büyük desteği göstereceğine inanıyorum. Aksi bir duruşu Yusuf Cengiz’den beklemiyorum. Tavşanlı Belediye Başkan adayı olursa da, olmazsa da kendisine yakışanı yapacağına inanıyorum’ şeklinde konuştu.  

AK Parti Tavşanlı Belediye Başkan aday adayı Yusuf Cengiz ise yaptığı konuşmada; ‘25 yıldır Tavşanlı Beldesi’nde ikamet ediyorum. 20 yıldır da Tavşanlı’da esnaflık yapıyorum. Çok şükür teşkilatçıyım, Adalet ve Kalkınma Partiliyim. Teşkilatımı hiçbir zaman üzmedim, üzmeyeceğim. Hangi arkadaşımız aday olursa, başkanımızın dediği gibi desteğimizi eksik etmeyeceğiz. Meclis üyeliğim dönemimden beri, aldığım tecrübeyle adaylık başvurumu yapıyorum. Canı gönülden Tavşanlı Belediye Başkanlığı görevini yapacağıma inanıyorum. Tüm dostlarımızın emeğiyle olacak bu iş. Destek veren ve bu günümde beni yalnız bırakmayan, Altınova Anadolu Erzurumlular Derneği Başkanı Ferman Durmaz’a, ailem ve dostlarıma, teşekkür ederim’ dedi. 

Aday adaylık başvuru evraklarını AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafere teslim eden Cengiz, tüm destekçileri ve Altınova ilçe başkanı, Tavşanlı Belde Başkanı ve Kadın Kolları başkanı ile toplu çekilen fotoğrafın ardındın aday adaylık başvurusu tamamlanmış oldu.

Haber: Oğuzhan Öztürk