Belediye hizmetlerinde keyifliğin ortadan kalktığına dikkat çeken Bozacı, “ZAMBAK Projesi, 2000 yılından günümüze süregelen çalışmalar sonucunda oluşmuştur. Denetlenebilir, şeffaf, adil ve sürdürülebilir olması, proje başlangıç tarihinden bugüne sistemin vazgeçilmez unsurlarıdır.  ZAMBAK Sistemi; iş/işlem performansını ölçerek, hız ve verimlilik sağlarken, süreç mantığının işletilmesi ile de belediye hizmetlerinde keyfiliği tamamen ortadan kaldırmıştır” dedi.

“ZAMBAK SİSTEMİ TÜM PLATFORMLARDA İLGİ VE TAKDİR ODAĞI OLDU”

     ZAMBAK Sistemi’nin tüm platformlarda ilgi ve takdir odağı haline geldiğine vurgu yapan Belediye Başkan Yardımcısı Bozacı, “Kurum, çalışan, iş/işlem performanslarının zaman ve mekandan bağımsız gerçekleşebiliyor ve denetlenebiliyor oluşu, ZAMBAK Sistemi’ni paylaşıldığı tüm platformlarda ilgi ve takdir odağı haline getirmiştir” dedi.

“BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

   Bu sistemin ülkenin geneline yayılması için de siyaset ve bürokrasinin üst kademelerine gerekli bilgilerin sağlandığını kaydeden Murat Bozacı, açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Siyaset ve bürokrasinin en üst kademeleri ile işleyiş ve sonuç paylaşımı gerçekleştirilen sistemin, ülkemiz genelinde uygulanmaya geçme hazırlıklarına büyük bir şevkle katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bilgi sahibi olanların takdirleri yanında, bilgi sahibi olmayanların fikirleri, maalesef sistemi özü itibariyle kavrayamamanın getirdiği haksız ve yersiz şüpheler şeklinde karşımıza çıkmaktadır. Kentimizde uygulanmasından gurur duyduğumuz ZAMBAK Sistemi; kamuda her türlü suiistimali ortadan kaldıran, adil verimli ve denetlenebilir olması ile kamu yönetiminde bir devrimdir. Bu konuda gerek yurt içinden, gerekse yurt dışından bilgi almaya gelen tüm konuklarımıza, sisteme dair bilgileri en ince detayına kadar sunmaktayız. Kentimizde de oluşan bilgi taleplerini karşıladık, karşılamaya da devam ediyoruz.

  Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmasını engellemek adına, toplumun tüm kesimlerine yönelik bilgilendirme çalışmalarımız devam edecektir.”Dedi.