AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Tolga Temel ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı günün ilk ziyaretinde gençlik kolları yönetimi yapılan çalışmalar hakkında Başkan Koçal’a bilgiler verdi. Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ın AK Parti’ye geçmesinin hayırlı olmasını temenni eden AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Tolga Temel, Yalova’nın iktidar partisinin hizmetlerinden en iyi şekilde faydalacağına inandığını söyledi.
   HİZMETLER ARTACAK
AK Parti Çiftlikköy İlçe teşkilatı da Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kadın kolları ve gençlik kolları yöneticilerinin de yer aldığı ziyaretten dolayı teşekkür eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Bu birlikteliğin sinerji oluşturmasını, oluşturulan bu sinerjinin halka hizmet olarak yansımasını arzuluyoruz” diye konuştu.
Gün içerisinde gerçekleşen bir diğer ziyarette ise Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Sefer Keskin ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette ulaşım çalışmaları hakkında fikir alışverişinde de bulunuldu.