Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve üyeleri Altınova Belediye Başkanı Dr. Merin Oral’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Sekreteri İbrahim Sevinçler, Yalova Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Aydın Mert, Emine Ballı, İsmail Ersan katıldı.

Ziyarette Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, 6-7-8-9 Ekim tarihlerinde Yalova’da düzenlenen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 9. Başkanlar Kurulu toplantısı için verdiği desteklerden dolayı   Altınova Belediye Başkanı Dr. Merin Oral’a Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve üyeleri adına teşekkür ederek, bu etkinliğin ardından  ziyaretçilerin verdikleri olumlu tepkileri Başkan Oral’a bildirdi. Hersek Lagününe olan ziyaretten dolayı TGK üyelerinin son derece memnun kaldıklarını belirterek bu yapılan çalışmalardan dolayı da kendisine teşekkürlerini bildirdi.

 

 

Altınova Belediye Başkanı Dr. Merin Oral, Yalova’nın ve Altınova’nın tanıtımında önemli olacaklarını düşündükleri bu organizasyona verdikleri destek için son derece memnun olduklarını belirterek böyle bir etkinliğe destek vermelerine vesile olan Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve üyelerine teşekkür etti.

 

Ziyaretin ardından  günün anınsa bir hatıra fotoğrafı çektirildi.