Kızılay Genel Merkezi’nden gelen 20 kg’lık temel gıda maddelerinden oluşan gıda paketleri ve kavurmalar, Çiftlikköy şubesi yetkilileri tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara ulaştırılıyor.

  İlçeye bağlı Taşköprü Beldesi’ndeki ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit eden  Çiftlikköy  Kızılay Şubesi, vatandaşların evine kadar giderek gıda paketlerinin ve kavurmaların dağıtımını yaptı.

  Taşköprü’de Kızılay’ın kuru gıda maddelerinden oluşan paketlerin dağıtımı yapılan ihtiyaç sahibi hasta, yaşlı vatandaşlar ise Kızılay yetkililerine kendilerini düşündükleri ve gıda yardımlarını kapılarına kadar ulaştırılmasından duydukları memnuniyet ve teşekkürlerini ilettiler.   

   Çiftlikköy’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara Kızılay Şubesi olarak destek olmayı sürdüreceklerini ifade eden şube başkanı Gürbüz Aytuğ; “Bizler Kızılay Derneği olarak Çiftlikköy ilçesinde çalışmalarımızı düzenli olarak sürdürüyoruz. Gerek gıda yardımlarımızı gerekse zekat ve diğer yardımlarımızı ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz vatandaşlara ulaştırıyoruz.” diye konuştu.

 

Haber-Fotoğraf: Nurten İlçin.