AK Parti Yalova Milletvekili adayı Mehmet  Demirhan, gece- gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürürken, eşi Rana Demirhan’ da yaptığı çalışmalarla eşine büyük destekveriyor. 
Yaklaşık 1 ay önce kız çocuğu dünyaya getiren Rana Demirhan, kundaktaki bebeğini ailesine teslim ederek eşine destek olmak için seçim çalışmalarına katıldı. 
Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı program çerçevesinde, adeta milletvekili adayı gibi çalışan Rana Demirhan, İl Kadın Kolları üyeleriyle birlikte ev ev gezerek, AK Parti’nin yaptığı hizmetleri anlatıyor. 
İlçe ilçe, mahalle mahalle, ev ev gezen Rana Demirhan, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek, dertlerine ortak oluyor.
Kimi zaman hastanede hastaları kimi zaman evlerinde yaşlıları ziyaret ederek hayır dualarını alan Rana Demirhan, seçim bürolarını da aktif olarak kullanıyor.
Mütevazı kişiliğiyle bulunduğu ortamda insanların gönlünü kazanmayı başaran Rana Demirhan, “her erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır” sözünün de hakkını fazlasıyla veriyor.
Kadın Kolları üyeleriyle Çarşı-Pazar gezen Rana Demirhan, halkın refahı ve mutluluğu, ülkenin geleceği, güçlü ve istikrarlı hükümetin devamı için 7 Haziran’a kadar gece-gündüz çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.