Memur-Sen İl Başkan’ı Uğur Hakan Tan ve sendikanın yöneticileri tarafından karşılanan Müdür Süvari karşılamadan ve samimi ortamdan dolayı teşekkür etti. 

Memur-Sen İl Başkanı Uğur Hakan Tan, yakın zamanda Türkiye genelinde teröre karşı mücadele verirken şehit düşen asker, emniyet mensubu ve Türk halkına başsağlığı dileyerek söze başladı. Tan,” Bu elim olayların bir an önce sona ermesi için temennide bulundu. Aynı temennilere katılan il emniyet müdürümüz Mehmet Ali Süvari, devletimizin bu tür hain saldırıları bertaraf edecek güç ve kudrettedir” dedi.. 

İl Başkanı Tan, terörle mücadelede sosyal sorumluluk kapsamında sivil toplum örgütlerine büyük görevler düştüğünü belirtti. Türkiye genelindeki yaklaşık 850 bin üyesiyle diğer kamu görevlileri konfederasyonlarının tamamının üye sayısından iki katı büyüklükte olan Memur-Sen ailesinin her bir ferdinin bu sorumluluk kapsamında hareket ettiğini ve üzerine düşen görevini fert fert yerine getirme gayreti içinde olduğunu ifade etti.

Uğur Hakan Tan, “ polisin halkımızın huzur ve asayişinin sağlanmasında önemli bir rol üstleniyor.  Bunu da ilimizde emniyet mensuplarının başarıyla gerçekleştiriyor. İlimize yeni atanmasına rağmen halkımızla kısa sürede yakın ilişkiler kuran Mehmet Ali Bey'in gerek Yalova halkı gerekse sendikamız tarafından takdirle karşılanıyor.

Yalova’ya atandığından beri yaptığı girişim ve çalışmalar hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü Süvari, özellikleYalova’da emniyet teşkilatı birimlerinin aynı çatı altında toplanması gerektiğine, bunun için de gerekli çalışmaların başlatıldığına değindi. Ayrıca bunun dışında emniyet bünyesinde ihtiyaç duyulan araçlardan emniyet personeline, asayişle ilgili sorunlardan yakın zamana kadar iyaşanan emniyeti ilgilendiren meselelere kadar birçok konulara değindi. Memur-Sen temsilcilerinin sorularını samimiyetle cevaplandıran il emniyet müdürü, samimi ortamdan dolayı sendika yöneticilerine teşekkür etti.

Başkan Tan, yoğun iş temposu içinde kendilerine zaman ayırıp ziyarette Bulunan İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari'ye bu nazik ziyaretinden dolayı Memur-Sen il temsilciliği adına teşekkür etti.