Geçmiş yıllarda yaşadığı imaj sorununu ortadan kaldıran, geçtiğimiz yıl 25 mezun öğrenciden 15’ini üniversiteye gönderen Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi, özellikle meslek lisesi branşında önemli atılımlar gerçekleştiriyor.

Kaliteli eğitim

Bünyesinde Anadolu Lisesi, Meslek Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Liseyi bünyesinde barındıran, Çocuk Gelişim Bölümü’ne bu yıl öğrenci alamayan Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, son derece elverişli fiziki şartlarda kaliteli eğitim almakta.

122 Öğrenci

Okul Müdürü Erdinç Bakkal, Müdür Yardımcısı Azizi Bozok ve 15 branş öğretmeniyle, Açık Liseyle birlikte 122 öğrenciye eğitim ve öğretim imkanı sağlayan okulun bilgisayar ve fen laboratuarı oldukça modern bir şekilde donatılmış durumda. Geçiş bir kitap potansiyeline sahip okul kütüphanesi ise, bir çok okula örnek olacak nitelikte.

Yoğun çalışmalar

Geçmiş yıllarda okulun imaj sorunu yaşadığına değinen Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Erdinç Bakkal, “Ne yazık ki halkımız okulumuz için yakıştırılan bazı olumsuz söylentiler nedeniyle çocuklarını okulumuza göndermek istememişler. Ancak biz bu yanlış anlamaları ortadan kaldırmak için yoğun çalışmalar yapmaktayız. Okulumuzda, öğrencilerimize her türlü imkanı sağlayarak, kaliteli bir eğitim vermenin çabası içerisindeyiz” dedi.

Bu okul hepimizin

Öğrencilere takviye dersleri için hafta sonları kurslar açtıklarını söyleyen Okul Müdürü Erdinç Bakkal, “Okulumuzda sadece Meslek Lisesi sınıfımız 25 kişilik. Diğer sınıflarımız 7-8 öğrenciden oluşuyor. Öğrencilerimizle yakından ilgileniyoruz. Her hafta öğrencilerimize uzman öğretmen tarafından rehberlik çalışması yapılıyor. Bu okul hepimizin. Biz halkımızdan, velilerimizden okulumuza sahip çıkmasını istiyoruz. Bu okul Altınova’mız için çok önemli bir değerdir” diye konuştu.