“Sofranız Soframızdır”

 AK Parti İl Teşkilatı, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve teşkilat mensupları dört bir koldan Yalova’daki birçok programa, etkinliğe iştirak ediyorlar.

AK Parti Yalova İl Teşkilatı Ramazan ayında da çalışmalarına ziyaretlerine ve programlarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın önderliğinde yoğun bir tempoda gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde Yalovalı vatandaşlar ile bir araya gelinip sorunlar ve çözüm noktasında istişareler yapılıyor.

‘AK Parti tam kadro sahada’..

Esnaf ziyaretlerine de aralıksız devam eden parti teşkilatı esnaf ile hasbihal edip Yalova’da sektörel bilgiler alıp hükümet programları hakkında kendilerine bilgiler aktarılıyor. AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, ‘‘Ramazan ayı içerisinde vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımıza hız verdik. Şu an bütün ilçelerimizde ve Yalova merkezde esnaf ziyaretleri gerçekleşiyor. İlçe başkanlarımız tam kadro sahada esnafımızın, vatandaşımızın yanındadır. İftarın ardından da çeşitli mahallelerde muhtarlarımızın, mahalle sakinlerimizin evine konuk olup, çaylarını içerek sohbet ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

‘Gücümüzü halktan alıyoruz’..

Teşkilat mensupları her gün bir evde iftar sofralarına katılıp Başbakan Binali Yıldırım’ın işaret ettiği üzere halk ile kucaklaşıyor, sorun ve taleplerini dinliyorlar. İl Başkanı Öztabak, bu hummalı çalışmaların AK Parti’nin özünü oluşturduğunu gücünü halktan alan bir partinin halktan ayrı kalmasının mümkün olmadığını dile getirdi.

‘Daha fazla gönüle ulaşmak için çabalıyoruz’..

Bunun yanı sıra Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi ve gerekli yardımların yapılması için AK Parti İl Teşkilatı çalışmalarını sürdürüyor. Hayırda yarışmak konusunda Ramazan ayının bir fırsat ayı olduğunu dile getiren Başkan Öztabak, “Sofranız soframızdır deyip, belirli gruplara ayrılarak her akşamda daha fazla eve daha fazla gönle ulaşmak için çabalıyoruz. Partimizin bütün teşkilatları ile koordineli şekilde yürüttüğümüz bu çalışmalarda öncelikle Allah'ın rızasını kazanmanın gayreti içerisine olmaya çalışıyoruz. Ramazan da çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmak istemiyoruz. Bir kişinin daha yüzünde tebessüm olabilirsek ne mutlu bize.  Sadece Ramazan'da değil, her zaman özellikle yaşlı ve yardıma muhtaç kişilerin dertleri ile dertlenip, onları dinleyip, sıkıntılarını paylaşıp onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

‘Kavşak düzenlemesi hızlı bir şekilde devam ediyor’..

Ayrıca Yalova’nın girişindeki trafik sorununu önemli bir ölçüde ortadan kaldıracak olan Dörtyol Kavşağındaki son çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, kavşak düzenlemesi çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettiğini ve ardından köprünün bozulan asfaltının yenileceğini bilgisini aktardı.

‘Planlı ve programlı çalışmalarımıza devam ediyoruz’..

Valiler Kararnamesi ile Yalova’ya atanan Vali Tuğba Yılmaz’ı da makamında ziyaret eden Başkan Öztabak, hayırlı olsun ziyareti sonrasında kendisiyle bilgi alışverişinde bulundu. AK Parti il yönetim kurulu toplantılarının da aralıksız devam ettiğinin bilgisini veren Başkan Öztabak, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ve programları her hafta il yönetim kurulu toplantılarında masaya yatırıp planlı ve programlı şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.