Subaşı Belediyesinin, “Yerel Yönetimler Gençlik ve Belediye” temalı yarışmada belde belediyeleri kategorisinde aldığı birincilik ödülüyle Yalova’nın gururu olmasının ardından AK Parti Altınova İlçe Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye başkanı Metin Oral, Subaşı Belediye başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı,  meclis üyeleri ve parti yöneticileri katıldı.

“2019’da tüm belediyeleri alacağız”

Toplantı da konuşan AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak AK Parti'nin belediyecilik anlayışındaki farkın hissedildiğini belirterek bu belediyecilik anlayışının Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını yaptığı dönemden örnek alınarak yapılan bir belediyecilik anlayışının olduğunu kaydetti. Öztabak, 2019 yılında gerçekleştirilecek olan seçimlerde Yalova'da ki tüm belediyeleri AK Parti'nin hizmet şemsiyesi altına alacaklarını ifade etti.

Öztabak, "Yalova'da 9 ilçe ve belde belediye başkanlığına sahibiz, maalesef Yalova ve Çınarcık Belediyesi bizde değil, ama orada yapılanları da yakinen takip ediyoruz. Kırsal bölgelerde yapılan AK Parti hizmetlerinden memnunum, Başkanlarımız tecrübeli ve önemli işler yapılıyor. AK Partili belediyelerin olduğu yerlerde hizmet farkını yapmalıyız ve bunu da yapıyoruz. Diğer belediyelere göre farkı görüyoruz. Belediye Başkanlarımız 2-3 ayda bir yapılan hizmetler kamuoyu ve basın ile paylaşmalı ve paylaşacaklar. 2019 seçimlerinde tüm belediyelerde başarı sağlayacağız, AK Partili belediyelerin farkını tüm Yalova görecek. Biz Belediyeciliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Belediye başkanlığı tecrübesini ile devam ediyoruz.  AK Partili Belediyeler arasında geçtiğimiz günlerde farklı kategorilerde bir yarışma yapıldı ve Subaşı Belediyesi hazırladığı proje ile bu yarışmaya katıldı ve birincilik ödülünü kazandı. Ödülünü Sayın Başbakanımızın Ahmet Davutoğlu 'un elinden aldı çok mutlu olduk. Subaşı Belediyemiz güzel işlere, hizmetlere imza atıyor, kendisine abisi konumundaki Altınova Belediye başkanı Metin Oral ve diğer Belediye başkanları da kendisine her zaman destek ve yardım edecekler" dedi.

Altınova ilçe başkanı Hasan Zafer, Belediye başkanı Metin Oral ve belde başkanı Serkan Gedik' de teşekkür konuşmasında bulundu.

 

Subaşı Belediye başkanı Volkan Yılmaz ise sözlerine teşkilata teşekkür ederek başladı.  Yılmaz " Beldemizde, deprem sonrası yapılan ve atıl durumda olan bir mekan vardı, bu mekan sahipsiz, mezbele halinde, kötü alışkanlık sahibi kişilerin kullandığı bu alanı gençlik merkezi haline getirdik.
Bu alanın her şeyini, içini, dışını değiştirdik, Gençlik için spor, Fitness ve diğer aktiviteleri yerine getirecekleri bir proje oluşturduk ve AK Partinin düzenlediği yarışmada birincilik ödülüne layık görüldük.

Bu başarı meclis üyelerimiz, belde teşkilatımız, İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanımızın da büyük desteği oldu ve herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.