Savcı Öz’ün, Dubai tatilinin fatura ve belgelerine açıklayarak bir anda Türkiye’nin gündemine gelen İş adamı ve Avukat Ali Demirhan, geçtiğimiz aylarda Arap yatırımcılarla ile ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu’nu Erzurum’a getirmişti.

İş adamı  ve Avukat Ali Demirhan, 2011 seçimlerinde Ak Parti’den Yalova milletvekili aday adaylığının ardından 2015 Genel Seçimleri için Erzurum’dan aday adayı oldu.

Ak Parti Erzurum İl Seçim Koordinasyon Merkezine gelerek milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan Av. Ali Demirhan, başvuru dosyasını AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt’a teslim etti.

Demirhan, Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağız

17 Aralık operasyonunu düzenleyen isimlerden biri olan Savcı Zekeriya öz’ün, 2013 Ekim ayında yaptığı ve masraflarını iş adamı Ali Ağaoğlu’na ödettiği Duba i tatiliyle ilgili soruları yanıtlayan Demirhan, “Zekeriya öz bu hareketleri başka iş adamlarına da yapıyor. Zekeriya öz’ün taciz ettiği, imkanlarını kullandığı bir sürü iş adamı var. Ali Ağaoğlu’nu ofisine geliyor ‘Beni Dubai’ye gönder’ diyor ve özel tatil organize ediyorlar. 2012’de de böyle bir tatil organize edilmiştir.” diye konuştu. 

“Erdoğan’ı yalnız bırakmamalıyız, herkesi mücadeleye çağırıyorum”

“Devletin yargısının içinde inanılmaz çürümüş bir yapı var” diyen Demirhan, “Beni ifadeye çağıran savcı, 7 Şubat’ta Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran savcıyla aynı. Yargıdaki bu çürümüş yapının tamamen değişmesi lazım. Erdoğan’ı yalnız bırakmamalıyız, herkesi mücadeleye çağırıyorum” ifadelerini kullandı.