Doğa Kolejinin, yeni kampüsleriyle Türkiye’nin her ilinde vizyon sahibi eğitim imkanı sunduğunu ifade eden Yalova Doğa Koleji Kurucusu Temsilcisi Oktay Çolak, ‘Yalova kampüsü 2014-2015 eğitim öğretim yılında öğrenciler buluşacak. Eğitim sektöründe 11.yılını geride bırakan, yeniliklerin öncüsü Doğa Koleji, modern eğitim modeli, misyonu ve sayıları her geçen gün artan kampüsleri ile ayrıcalıklı eğitimi Türkiye geneline taşımaya devam ediyor. Yalova Doğa Koleji 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında kapılarını açacak.

11 yıldır eğitim vizyonu ile ilklere imza atan Doğa Koleji, kendine özgü yenilikçi eğitim modeli ve yeni kampüsleriyle büyümeye devam ediyor. 2013-2014 eğitim yılında yaklaşık 50 bin öğrenci sayısına ulaşan Doğa Koleji ‘Doğa Konsepti Eğitim Modeli’ ile anaokulundan lise eğitimine kadar öğrencisine, hayatında gerekli olacak donamını sağlayan bir eğitim sunuyor’ dedi.

      Çolak, ‘2014-2015 eğitim öğretim yılında kapılarını açacak olan Yalova Doğa Koleji, eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelini öğrencilerle buluşturacağız. Son teknolojiyle eğitim Yalova’da

Ezberci eğitimin dışına çıkarak öğrenciler yaşarak öğretme vizyonu ile ilerleyen Doğa Koleji, Yalova’daki kampüsünde teknolojisin tüm imkanlarını kullanarak mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkanı tanıyor.

Yalova Doğa Koleji; fiber internet kullanımı, android alt yapısı ve vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 58 dersliği ile öğrenciler interaktif eğitim imkanı sağlıyor.

10.500 metrekare kapalı alanı içerisinde Yalova Doğa Koleji, öğrencilere geniş bir alanda kampus havasında eğitim olanağı sağlıyor. Kampüs içerisinde ayrıca kapalı yüzme havuzu, apple sınıfı, buz pateni sahası, kapalı spor salonu, bale-jimnastik salonu, kapalı tenis kortu, 330 kişilik konferans salonu sanat sokağı ve öğrencileri’ Doğa Konsepti Eğitim’ vizyonuyla buluşturacak ekoloji derslikleri yer alacak’ dedi.