Her geçen gün büyüyen Yalova’nın yeni bir sanayi sitesine ihtiyaç duyduğunu ve bu ihtiyacın giderilmesi için bu projeye başladıklarını belirten Kenan Engin projeye oldukça güvendiğini ve hayallerini gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirtti.

Engin,”  Mayıs ayında başladığımız 42 dükkânlık projemiz tüm hızıyla devam ediyor ve inşaatı hemen hemen yarıladık.  Allahın izniyle 2017 Ocak ayı gibi dükkanları teslim etmeye başlayacağız ve verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Bunun için mühendisimiz kalfamız işçimiz ile işimizin başındayız. Çalışan elemanlarımız bizim işçilerimiz inşaat kalıplarını burada döküyoruz her aşamasını burada yapıyoruz yani bir anlamda sanayiciliğimizi pekiştiriyoruz. Bizim yaptığımız bu sanayi sitesi bir anlamda plaza olacak bundan sonra bu alanda yapılan inşaatlar bu kalitenin altına inmez yani biz yaptığımız eserle bir öncüyüz. Yalova’nın yeni yüzünü inşa ettiğimiz içinde ayrıca gururluyuz ”dedi.

“ Dükkânların %70’i satıldı”

Sözlerine şöyle devam eden Engin,”Kalıbından dökümüne, demirinden işçiliğine kadar her aşamasını kendi alanımızda yaptığımız için fiyatlarımız alıcıya yansıdı. Dükkânlarımız banka kredisine uygun ve hesaplı olunca herkes aldı. Hali hazırda hizmet veren kirazlı sanayi sitesinde dükkanlar çok pahalıya satılmış zamanında bizim fiyatlarımız onlardan daha ucuza satılıyor. Engin İş Merkezi bittiği zaman eski sitenin de görünümünde değişiklikler olur tabiî ki. Yeni köprü açılışıyla birlikte nüfus kalabalıklaşacak ve bu dükkânlar yetmemeye başlayacak bizden sonra yeni sanayi siteleri kurulacak tabiî ki yoluyla çevre düzenlemesiyle kafeteryasıyla çay ocağıyla hepsi ihtiyaç dâhilinde yani Yalova’nın yeni sanayi sitesi yani Engin sanayi sitesini Yalova’ya kazandırmaktan gururluyuz” şeklinde konuştu.


Engin İş Merkezinin  proje mimarı Ünlem Üstel,” Projemizin amacı Yalova’ya güzellikler kazandırmak,insanların işyerine severek gitmesini sağlamak,Bu projeye bütün inancımızla severek bir yıl boyunca hazırlandık ve proje bittiğinde güzel bir eser meydana çıkacak” dedi.