Kılıçdaroğlu,“Yalova sıradan bir il değildir. Yalova, Atatürk’ün uzun yıllar kaldığı ve benim kentimdir dediği yerdir. Burada olmaktan gurur duyuyorum” diyerek halkı selamladı. 

Kılıçdaroğlu,"Sosyal yardımları iki katına çıkaracağım"

Sosyal yardımları kesmeyip, iki katına çıkartacağını vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Adam gibi ülke nasıl yönetilir, Ankara'daki beylere öğreteceğim. Ben Samsun'da açlıktan ölen Kübra bebeği, Konya’da camı kırık bir evde zatürree geçirip ölen Ayaz bebeği unutmadım. Ama onların haberi bile yok. Biz ne dedik? Refahı tabana yayacağız. Aç ve açıkta insan kalmayacak “ dedi.

Kılıçdaroğlu,“Asgari ücreti 1500 tl yapacağız diye kıyameti koparıyorlar”

Asgari ücreti 1.500 lira yapacağını ifade eden Kılıçdaroğu,” Ankara’daki Bey bu işçiye zulümdür diyor. Ankara’daki Bey 14 bin lira maaş alırken bu zulüm olmuyor. Aylığınız 949 değil 1500 TL olsun dediğimiz zaman işçiye zulümdür diyorlar. Ankara’daki Bey ayda 14 bin TL alınca zulüm değil de CHP sana 1500 TL verince zulüm oluyor “ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu,“Emekliye bayramlarda bir maaş ikramiye”

Kılıçdaroğlu;” Emekli vatandaşlarımız da artık bayramlarda torunlarında kaçmasın ramazan ve kurban bayramlarında emekliye birer maaş ikramiye diyoruz hemen itiraz ediyorlar ‘Nasıl vereceksin?’ diye, Vereceğim sözüm söz” dedi.

 

 

Kılıçdaroğlu,”Davutoğlu Erdoğan için çalışır; Kılıçdaroğlu halk için çalışır”

Devletimi, ülkemi, bayrağımı sevdiğini ve halkına hizmet etmek istediğini belirten Kılıçdaroğlu,

İşsizlik diz boyu. Hangi istikrardan bahsediyorlar. CHP iktidarında bırakın faizlerin yükselmesini, biz kredi borçlarının en az yüzde 80'ini sileceğiz.

Kimse bizim vaatlerimizin yanlış olduğunu söylemiyor. Hep "Nasıl yapacaksınız diyorlar?" Ben devlet nasıl yönetilir, kul hakkı nasıl yenmez çok iyi biliyorum. Devleti ahlakla yöneteceğiz, ayrım yapmayacağız. Siyasetin kavgasından bu millet bıktı artık. Davutoğlu Erdoğan için çalışır; Kılıçdaroğlu halk için çalışır” dedi.

Kılıçdaroğlu” Muharrem İnce sadece Yalova için değil, Türkiye için çalışıyor “

“Zaman zaman şikâyet ediyorlar, Muharrem İnce neden Yalova'dan gitti. Muharrem İnce'yi sadece Yalova'ya değil başka illere de gönderiyoruz. Onunla onur duyun öyle bir vekil yetişti ki sadece Yalova için değil tüm Türkiye için çalışıyor” ifadelerini kullandı.