Uzun yıllardır sivil toplum kuruluşlarının çeşitli kademelerinde başarıyla görev yapmış olan İsmail Mutlu Kent Konseyi Başkanlığına adaylığını açıklamadan önce Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile görüş alışverişinde bulunarak desteğini aldı.

“Kent Konseyi’nin önemini biliyor ve kentimize en iyi katkıyı sağlamak istiyorum” diyen Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı ve Kent Konseyi Başkan Adayı İsmail Mutlu; “Yalova’mıza çok uzun zamandır hizmet etmenin gururunu yaşayan biriyim. Siyasetin içinde de oldum, STK’ların yönetimlerinde de bulundum. 5 dönemdir Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığını yapıyorum. Esnafımızın her zaman hizmetinde oldum. Kentin geleceğine yön verme noktasında önemli bir yere sahip olan Kent Konseyi’nin görev ve sorumluluklarını çok iyi biliyorum. Esnafımıza hizmetin yanı sıra Kent Konseyi vasıtasıyla tüm Yalova’mıza hizmet etmek arzusundayım” dedi.

Başkan Salman’dan tam destek

Kent Konseyi Başkan Adaylığı için görüşmeler yaptığını belirten İsmail Mutlu; “Kent Konseyi’nin en fazla diyalog halinde olacağı ve çalışma yürüteceği Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman’ı ziyaret ederek konuyla ilgili görüşlerini alıp, kendi düşüncelerimi aktardım. Birlikte çalışmaktan onur duyacağını belirterek tam desteğinin olduğunu dile getirdi. Kendisine şahsıma duyduğu güven ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi