AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, yaptığı açılamada; “Başarılı ve başarıya süreklilik katan herkesi merak ediyor ve kendimize örnek alıyoruz. Yalova’ya gelmemizin de bir nedeni budur. Yalova, AK Parti Genel Merkez İl Başkanları toplantılarında, sesini hep yeniliklerle duyuruyor. Tek bir proje üzerinden reklam yapmıyor. Yalova AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nın yaptığı “Vakit yok, koşmaya devam” adlı projesini duyduk. Yalova İl Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği eğitim seminerini, kısa zamanda tamamlamalarını büyük iş olarak değerlendiriyoruz. Bu başarılarından ötürü tebriklerimi sunuyorum.” Dedi.

 
 “BU ÇALIŞMALARIMIZ SADECE BAŞLANGIÇ “
Misafirleri karşılayan Yalova Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan; “Yapılan ziyaretler bizleri mutlu ediyor, huzur veriyor, demek ki doğru yoldayız. Başarılı işlere imza atıyoruz. Yalova halkı emin olsun ki bu çalışmalarımız sadece başlangıç, devamı her zaman gelecek. Bunda büyük pay İl Başkanımız Mustafa Pehlivan’ındır, geleceği gören ve yeniliklere açık bir kişidir il başkanımız. İl Başkanlığı ile el ele vererek, daha birçok başarılı işlere imza atacağız“ dedi.
 
 AK Parti Niğde Merkez İlçe Teşkilatı üyeleri, projeler ve etkinlikler hakkında detaylı bilgi alarak, zaman zaman not tuttu. Ayrıntılı bilgilendirmeden sonra heyet, AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.
“HEP BİRLİKTE DAHA BÜYÜK BAŞARILARA ADIM ATACAĞIZ”
Misafir heyet, kısa bir sohbetten sonra, Mustafa Pehlivan’ın yaptığı faaliyetlerle ilgili görüşlerini dinledi. 
  Pehlivan misafirlere hitaben yaptığı konuşmada; “Herkes görsün ki AK Parti Teşkilatı ille sınırlı değil, kolları tüm Türkiye’yi saran büyük bir aile. Bu örnek proje ise bunun göstergesidir. Herkesin bunu böyle bilmesi gerekiyor. Ben inanıyorum ki hep birlikte daha büyük başarılara adım atacağız. Bizim örnek aldığımız Dünya Lideri, AK Parti Genel Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir hocamız var” Dedi. Haber: Tülay Tezcan