Yalova Belediye Meclis Üyesi ve Erdoğanlar İnşaat sahibi Maşallah Erdoğan ve kardeşleri Mehmet Erdoğan, Agit Erdoğan tarafından Yalova’ya kazandırılan Kahve Deryası’nın açılışına ilgi oldukça büyüktü. Açılışa AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Belediyesi Başkanvekili
Adil Ürekli, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel,  AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Belediyesi Başkan Yardımcıları Jülide Güner ve Halit Güleç, AK Parti İl Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı.

Kurdele kesme töreninin öncesinde konuşan AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova’ya yapılan ve istihdam sağlayacak yatırımların devam etmesi temennisin de bulundu.

Kahve Deryası’nın Türkiye’deki 86. Yalova’daki ilk şubesini Yalova’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Maşallah Erdoğan ve kardeşleri Mehmet Erdoğan, Agit Erdoğan müşterilerini beklediklerini kaydettiler.

 

KİPA Alışveriş Merkezi’nin hem restaurantlar kısmı hem de teras kısmı olmak üzere iki ayrı noktada hizmet verecek olan Kahve Deryası, dünyaca ünlü kahve türlerinin yanı sıra, çikolata ve tatlı çeşitleriyle de müşterilerine hizmet vermeyi planlıyor.

 

Kurdele kesiminin ardından, açılışın organizasyonunu üstlenen Yalova’da organizasyonun tek adresi  By Altınel Organizasyon’un girişimiyle  açılışı süsleyen ünlü sanatçı Zeynep Dizdar, sahne aldı. Dizdar, şarkılarıyla Kahve Diyarı’nın açılışına katılanları adeta coşturdu.

 

HABER – FOTO: BARIŞ GÜR