Kar Sokak’ta asfaltlama çalışması başladı

 

Nüfusu hızlı bir şekilde büyüyen ve gelişen Yalova’da,belediye hizmetleride her geçen gün bu gelişmeye ayak uydurarak hizmetlerini artırıyor. Bu kapsamda Kar Sokağı sakinleri de yıllardır talep edip bekledikleri hizmete kavuştular.

 

Yalova Belediyesi olarak hizmetlerimiz artarak devam edecek”

 

Şehrin cadde ve sokaklarında alt ve üst yapı hizmetlerini aralıksız olarak sürdürmeye devam edeceklerini belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Şehrimizde gerekli görülen yerlerdeki alt yapının yenilenmesi için gerekli planlamayı yaparak çalışmalarımızı başlattık. Önceliğimizi sıkıntının en çok yaşandığı bölgelere verdik. Kar Sokak’ta bunların başında geliyordu. Bizden önceki dönemlerde yeterli hizmeti alamadıklarını belirten vatandaşımızın sorunlarına çözüm olmaya devam edeceğiz.Yaklaşık 500 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde ki yolda asfaltlama çalışmasını başlattık. En kısa sürede tamamlanacak. Yalova Belediyesi olarak hizmetlerimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

 

Yıllardır beklenen hizmeti alamadıklarını belirten Kar Sokak sakinleri, Belediye Başkanı Vefa Salman döneminde istenen hizmete kavuştuklarını belirterek kendisine teşekkür ettiler.