İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’a ziyaret

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ı makamında ziyaret eden Başkan Salman, “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  ‘Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve saygıdeğer unsurlarıdır’ diyerek öğretmenlik mesleğine verdiği öneme dikkat çekmiştir. Ülkemizin daha çağdaş daha ileri bir toplum olabilmesi adına harcadıkları emekler için Yalova halkı adına sizin nezdinizde tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Görüşme sonrasında Başkan Salman, İl Milli Eğitim Müdürü Turan’a ajanda ve çiçek takdim etti.

Yalova Lisesi ve Atatürk İlköğretim Okulu’na ziyaret

Ardından Başkan Salman, Yalova Lisesi ve Atatürk İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek müdür ve öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutladı. İlk olarak müdürlerle görüşen Başkan Salman, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya geldi.

Her bir öğretmene ajanda vererek öğretmenler gününü kutlayan Başkan Salman, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi, gelişmesi ve yetişmesinde emeği geçen bütün öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü bir kez daha kutluyor, saygıyla ellerinden öpüyorum” dedi.

Faruk Demir şarkılarını Atatürk ve öğretmenler için söyledi

Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlenen etkinliklerin sonuncusu Faruk Demir konseri oldu.

Konsere; Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve eşi Dilek Akdeniz Salman, Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner ve Dinçer İlhan, öğretmenler ve Yalovalılar katıldı.

Repertuarında ki şarkıları tek tek seslendiren Faruk Demir, Yalovalılara muhteşem bir gece yaşattı. Sahneden inerek kendisini dinleyenlerin arasına karışan Faruk Demir, Başkan Salman ile beraber gezerek şarkıları beraber söylediler.

Gecenin sonunda Başkan Salman ve Başkan Yardımcısı Jülide Güner, Faruk Demir’e ‘Yalova Benim Kentim’ kitabı ile çiçek takdim etti.