Elegance Otel’de düzenlenen İftar programına Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı, Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şakir Güner, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Mustafa Ürkmez, Cemre Tersaneleri Yönetim Kurulu üyeleri, protokol üyeleri, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları katıldı.

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya İftar programının düzenlenmesine destek veren Cemre Tersaneleri teşekkür etti. Kaya; “ Ramazanın manevi atmosferinde bir arada olmaktan dolayı duyduğumuz hazzı, mutluluğu bizlere bahşeden değerli misafirlerimize hayırlı ramazanlar diliyorum. Bu organizasyonda bize cesaret veren Altınova Kaymakamlığı ile bu organizasyonu düzenleyen, ev sahipliği yapan her türlü hayır işlerimizde yanımızda olan Cemre Tersanesine onun çok değerli ortakları Orhan Gülcek, Hüseyin Toftar hocama, Necmettin Çubuk beye ve değerli personellerime teşekkür ediyorum. bu organizasyonun görünmeyen kahramanı da Jandarma teşkilatımızdır. 177. Yılını kutladığımız Jandarma Teşkilatımıza ailelerle bizleri buluşturdukları için teşekkür ediyorum. İnşallah göz yaşının sevinçten aktığı günlerin fazla olması dileğiyle nice günler temenni ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şakir Güner ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Mustafa Ürkmez tarafından Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya’ya, Cemre Tersaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gülcek’e ve Jandarma Komutanı Labay Osman Aslan’a Çiçek ve plaket verildi.

OZAN SÖYLER