Altınova Belediyesi,  30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kapsamında tüm şehitler için mevlit okuttu. Ardından 300 metrelik Türk Bayrağıyla fener alayı düzenlendi.

 

Şehitlere Mevlit

Altınova Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Alanında düzenlenen etkinliğe; Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, daire amirleri; muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii İmamı Kemaleddin Kaya ve Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii Müezzin-Kayyımı Abid Duman ve İmam Mehmet Ali Çankaya’nın Kur-an tilaveti ile Altınova İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül’ün duasıyla program devam etti.

Ardından Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya vatandaşlara seslenerek, 30 Ağustos Bayramını kutladılar. Gece, Altınova Belediyesi tarafından yaptırılan 300 metrelik Türk Bayrağı ile yapılan fener alanı ile son buldu.