AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve partililer, ilçedeki resmi dairelere ziyarette bulundu.

  AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tekin, İlçe Teşkilatı ve SKM yöneticileri, mevcut belediye ve il genel meclis üyeleri ile belediye ve il genel meclis üyesi adayları resmi kurumlara ziyaretlerde bulundu.

Çiçek verdiler

   AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve beraberindekiler ilk olarak Kaymakamlık binasında görev yapan kurumlara ziyarette bulundular. Burada çalışanlarla selamlaşan partililer kurum çalışanlarına çiçek hediye ettiler.

  Kaymakamlık binasında son olarak, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit’i ziyaret eden AK Partililer daha sonra İlçe Müftülüğü, SGK Müdürlüğü, PTT Müdürlüğü, Ziraat Bankası Altınova Şubesi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.