Aksa yöneticileri ve çalışanlarının katıldığı turnuvada toplam 15 takım mücadele ederken, kazanan “C Vardiyası” takımı oldu.

     Aksa Akrilik çalışanlarının birbirleriyle olan iletişimini güçlendirmek amacıyla düzenlenen 22. Geleneksel Genel Müdürlük Futbol Turnuvası, Mayıs ve Haziran ayları süresince Kaptan Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

      Mesai saatleri bitiminde yapılan maçların sonuçlarına göre, turnuvanın final maçı “Bakım” ve “C Vardiyası”  takımları arasında düzenlenirken, “C Vardiyası” takımı 3-2’lik skorla turnuvanın şampiyonu oldu.  

    kişiden oluşan “C Vardiyası” oyuncuları şampiyonluk kupasını Aksa Fabrika Direktörü Murat İnceoğlu’nun elinden aldı.

    Tüm Aksa çalışanları ve aileleri tarafından ilgiyle takip edilen turnuvada, “Gol kralı” ve “En az gol yiyen kaleci”ye hediye çeki verildi.  Ayrıca, “En Centilmen Futbolcu” ve  “En Centilmen Takım”lara da kupa verildi.

     Aksa Akrilik çalışanlarından oluşan gönüllü grubu AKSET tarafından organize edilen 22. Geleneksel Genel Müdürlük Futbol Turnuvası, 9 Mayıs Perşembe günü Yalova Kaptan Halı Saha Spor Tesisleri’ndeki açılış kokteyli ile başlamıştı.

   Turnuvanın açılış maçı,  Aksa Genel Müdürü Cengiz Taş ve Aksa yöneticilerinin oluşturduğu takımlar arasında oynanmıştı.

   Hem takım oyuncuları, hem de izleyiciler arasında büyük bir heyecan ve rekabet yaratan turnuva, her yıl Mayıs ve Haziran aylarında gerçekleştirilmeye devam edecek.