Divan Başkanlığı’nı Alaattin Fitöz, Divan Başkan Yardımcılığını Kubilay İleri, Divan Katip Üyeliğini Birsen Tunçbilek’in yaptığı Kongre’ye, CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak, Yalova Milletvekili Özcan Özel, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

İki liste ile girilen seçimde, Cüneyt Çalışkan 85 delegenin kullandığı oy un 51’ni alarak Cumhuriyet Halk Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı seçildi.

Çalışkan’a rakip olan bir önceki dönem İlçe Başkanı Nilifer Dilek Özdemir 34 oy da kaldı.

İlçe yönetimi ve il delegeleri belirlendi

Cumhuriyet Halk Parti Çiftlikköy 11. Olağan Genel Kurulunda yönetime asil seçilen isimler; Murat Seyfi Aydın, Lale Bektaş, Nuray Canpolat, Sevgi Dağcı, Erdinç Eke, Sadık Güresin, Sercan İşen, Ahmet Kaya, Uğur Nasır, Levent Öztürk, Mesut Türkan, Emine Yavuzer, İl Delegeliklerine; Cafer Altunbaş, Ahmet Aras, Oktay Atik, Tahsin Ayar, Rıfat Aydın, Mualla Bay, Lale Bektaş, Sebahattin Cantürk, Zeki Coşkun, Cüneyt Çalışkan, Selami Doğancı, Erdinç Eke, Sevgi Gerçek ve Ahmet Gülmez seçildiler.

Çalışkan, ‘’Kongrenin kaybedeni olmamıştır’’

Çalışkan yaptığı açıklamada, ‘’Beni destekleyen, ve de diğer listeye oy veren bütün partililerime çok teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu’na seçilen arkadaşlarımı kutluyorum. Çiftlikköy 11. Kongremiz, partimize ve ilçemize hayırlı olsun. Bu kongrede kaybeden bir taraf olmamıştır. Hep birlikte, önümüzde ki günlerde yapılması söz konusu bir Erken Seçime için hazırlıklara çok sıkı bir şekilde başlayacağız.’’

Çalışkan, ‘’Çiftlikköy sahipsiz değildir’’

Sözlerini ‘’ Çiftlikköy sahipsiz değildir. İlçede yapılan yanlış hesapsız-kitapsız işyerin takipçisi olacağız. Çiftlikköy Belediye Meclisi’nde ilçenin yararına olan bütün projeleri destekleyeceğiz. Çiftlikköy Belediye Meclis Üyelerimizin her daim arkasında dim dik duracağız ’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Parti Çiftlikköy ilçe başkanlığı ve yönetim Kurulu üyelerinin mazbatasını Yalova İl Seçim Kurulu Başkanından alan Çalışkan, ‘Partimize hayırlı, uğurlu olsun’ şeklinde konuştu.