Ziyaret öncesi Altınova Anadolu Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği merkezi tarihi bir gün yaşadı. Yalova’da 7’den 70’e her kesim tarafından sevilen ve sayılan Vali Muammer Erol, dernek üyeleri tarafından büyük bir kalabalıkla karşılandı.

Vali Erol, dernek başkanı, yönetim kurulu ve üyeler tarafından tek tek tokalaşarak gerdiği dernek binasında kendisi için hazırlanan masada oturdu.

Başkan Ferman Durmaz Yalova Valisi Muammer Erol’un Altınova Anadolu Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi; ‘’Sn. Valimiz Muammer Erol’u derneğimiz tarafından bu yıl ilk defa gerçekleştirilen 1. Uluslararası Aşıklar Programı’na davetiyesini götürdüğümde, o gün önceden belirmenmiş bir programından dolayı katılım gösteremeyeceğini, ama uygun bir zamanda derneği ziyarete geleceğini söylemişti. Sağ olsun bugün bu ziyareti gerçekleştirerek bizlere şeref verdi ve çok mutlu etti. Devletin şefkatli ve güler yüzünü bizlere göstermiş oldu. Biz Anadolu insanı olarak misafirperveriz. Bu hassasiyetlerinden dolayı kendim ve dernek üyelerim adına Valimiz Sn. Muammer Erol’a teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Yapılan ikram, edilen candan sohbetin ardın dernek binasından ayrılan Vali Erol’un yaptığı ziyaret büyük mutluluk yarattı.