Başkan Ali Kangal, Kaytazdere Beldesi’nde ikamet etmekte olan Acıbağdem Sokak, Ayazma Caddesi, Ayvalık Sokak, Cevizli Sokak, Devlet Karayolu Caddesi, Emirgan Sokak, Erenler Sokak, Erikli Sokak, Esentepe Caddesi, İstanbul Caddesi, Kavaklı Sokak, Kıbrıs Caddesi, Kılıç Sokak, Kuşkonmaz Sokak, Mimarsinan Caddesi, Orkide Sokak, Şen Sokak, Vatan Caddesi, Yeşil Vadi ve Zübeyde Hanım Caddesi sakinlerine seslenerek; “Beldemizde yapılması planlanan demokrasiye ve ahlaka aykırı, kişisel menfaatlerin ön planda tutulduğu, bir referandum çalışması sürdürülmüş ve 24 Kasım 2019 tarihinde apar topar yangından mal kaçırırcasına bir tarih belirlenmiştir.

Referandum çalışmasının bölge insanı için bir katkısı olmayacağı, paylaşılan haritada açık seçik görülmektedir. Amaç yukarıda adı geçen cadde, sokak sakinlerine bir hizmet sağlanacakmış gibi vaad edilse de maalesef beldemizde bulunan gözde yeşil alanlar, hazine ve yüce devletimizin orman arazileri talan edilecek ve siz değerli Kaytazdereli hemşehrilerime hiçbir faydası olmayacağı gibi mevcut yönetim ve yandaşları daha da zengin olacaktır.

Üst yapıyla ilgili sorunların farkındayız ancak elimizden geldiğince hızlı şekilde yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Bunu sizler de görmektesiniz.

Birlik ve beraberliğimizi menfaat amacıyla bozmak isteyen fırsat düşkünlerine dersini vermek için sizleri 24 Kasım 2019 Pazar günü “hayır” diyerek cevabınızı vermenizi canı gönülden umuyorum.” dedi