Subaşı Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıya beldede dezavantajlı bireyler için uygulanan sosyal hizmetlere destek veren esnaflar katıldı. Belediye Başkanı Turan Canbay, belediye hizmetlerinde vatandaşların katılımının büyük önemi olduğunu söyledi. Canbay, “Biz yola çıkarken vatandaşların dertlerine derman olmak için yola çıktık. Bu yüzden sosyal hizmetlere büyük önem veriyoruz. Belediyeciliği sadece yol, kaldırım, kanalizasyon yapmak olarak görmüyoruz. Beldemizdeki dezavantajlı bireylerin yaşam standartlarının yükseltilmesini de hedefliyoruz. Burada da sivil toplumun katkıları bize güç veriyor” dedi.

Başkan Canbay, şöyle devam etti:

“Belediye olarak işin sadece organizasyon kısmındayız. Beldemizde yaşayan yaşlı, hasta, engelli gibi dezavantajlı bireylere yönelik evde kişisel bakım, kuaförlük hizmeti sağlıyoruz. Bunun yanında hayırsever işletmelerimiz dar gelirli öğrencilere ücretsiz yemek hizmeti veriyor. Tüm bunlar siz değerli esnaflarımızın katkıları ve hayırsever duygularıyla gerçekleşiyor. Bu projelerde bizlerle birlikte paydaşlık yaptığınız için size teşekkür ederim”

Canbay, daha sonra evde kişisel bakım, kuaför hizmeti veren, öğrencilere ücretsiz yemek hizmeti sağlayan esnaflara teşekkür belgelerini sundu. Serdar Seven, Merve Temel, Hasan Gökdemir, Selda Zeki Uysal, Aysel Eşref Özden, Dostlar Hipermarket, Huriye Yazıcı, Damla Koca, Vasfiye Tülay Yüksel ve Cihangir Börek işletmeleri belgelerini Başkan Canbay’ın elinden aldı.