İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ünlem Üstel, Merkez İlçe Başkanı Esra Patıl Dincer, İl Yöneticileri ve Merkez İlçe Yöneticileri Türkiye Harp Malulü Gaziler - Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesini ziyaret etti.

Yalova’nın geleceği konuşuldu

Şehit yakını ve gazilerle ilgili çözülemeyen sorunları dinleyen İYİ Parti yönetimi, bu sorunların çözümleri ve kendi iktidarları döneminde bu konulara verecekleri öncelikleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ülkemizin geçmişten bugüne durumunun değerlendirildiği toplantıda, daha iyi bir gelecek için adımlar planlandı. Ayrıca ziyarette Yalova'nın uzun zamandır sosyal ve maddi olarak gerilediği belirtilirken, bu gerilemenin durdurulup, Yalova’nın nasıl daha iyi bir geleceğe sahip olacağı anlatıldı.

“Bizim için maddiyat değil, maneviyat önemli”

Türkiye Harp Malulü Gaziler - Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi ziyaretinde parti yöneticilerini karşılayan gaziler ve şehit babaları ile uzun ve detaylı görüşmeler yapıldı. 32 Şehit ailesi ve 22 Gazi'den oluşan dernek üyeleri;

"Bizim için maddiyat değil, maneviyat önemli ve şu anda manevi değerlerimiz görmezden geliniyor. Maddi olanaklar zaten oldukça kötü duruma indirgendi, en azından manevi olarak daha iyi bir durumda olmak istiyoruz." açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Sayın Ünlem Üstel; daha önce de belirttiği üzere ülkemizin manevi değerlerinin ve borçlu olduğumuz şehit ve gaziler adına yapılacak çalışmaların her zaman öncelikli olduğunu ve bu sorunları ivedilikle çözeceklerini belirtti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler - Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesinin nazik misafirperverliği için teşekkür ederiz.