15 yıl önce Çiftlikköy Kapalı Pazarı’nda hizmete başlayan Hasan Ekinciel ve oğulları tarafından işletilen Kafkas Mandıra işletmesi bir aile şirketi olarak hizmet veriyor.

Çiftlikköy'deki merkezin, haftanın 7 günü açık olduğunu söyleyen şirket ortaklarından Murat Ekincioğlu; ‘’Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde 15 yıldır ikamet etmekteyim. Yöresel ürünler, kaşar peyniri, bal ve birçok çeşit yöresel ürünü taze bir şekilde vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Yalova’nın değişik semt pazarlarında; Salı günleri Yalova TOKİ Pazarında, Çarşamba günleri Yalova Kapalı Pazarında, Perşembe günleri Çınarcık ilçe Pazarında, Cumartesi günleri Subaşı Beldesi Pazarında hizmet veriyoruz.

Ekinciel; ‘’Uygun fiyatlara, kaliteli ürün satıyoruz’’

‘’Uygun fiyatlarla kaliteli ürün satışı yapıyoruz. Kaşarın kg fiyatı 55.00 TL’den aşağı bir rakama satılmazken, biz 43.00TL’ye veriyoruz. Sattığımız kaşar tam yağlıdır. Marketlerde satılan kaşar peynirleri saman gibidir. Biz, kaliteli yöresel ürünleri müşterilerimizin ayağına kadar getirip en uygun ücretten satıyoruz. Yılların deneyim ve tecrübesi ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi cevabı veriyoruz.’’

Ekinciel, ‘’Pazarlarda hizmete 3 yıl önce başladık’’

‘’Pazarlarda hizmet vermeye 3 yıl önce kardeşim Emrah Ekinciel ile başladık. Son iki aydır ben de müşterilerimize daha iyi bir hizmet için pazarlarda bulunmaya başladım. Haftanın nerede ise 7 gününü pazarlarda satış ile geçiriyoruz.

Pazarlarda kısa süre içinde bizimle sürekli alış-veriş yapan müşteriler edindik. İlk alışverişte 200 gr tereyağı alan müşterim, bir daha ki seferde 2kg tereyağı ile evine dönüyor. Çok defa kaşar peynirini deneyen müşterilerimize rastladım. Ürünlerimiz, yöresel, taze ve fiyatları uygun olduğu için bir deneyen mutlak surette memnun kalıyor. Bu da sürekli aranılan, istenilen bir durum oluşturuyor. İşlerimiz gayet iyi.’’ şeklinde memnuniyetini dile getirdi.