Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, kentsel yenileşmeyi hızlandırdıklarını, hizmetlerin halka eşit yayılmasının, bölge halkının kaliteli ve ucuz konutlarda yaşamasının, seçim öncesi vaatleri arasında olduğunu belirterek, şunları söyledi; “Deprem gerçeği hepimizin malumu. Bu nedenle halkımıza depreme dayalı ve ucuz konut yapımına başlıyoruz. Halkımız herşeyin en iyine layıktır. Bu proje ile Kaytazdere’miz yeni bir çehreye kavuşacak”.

“Garantisi biziz”

2019 Yılının mart ayında açılışı yapılan Kaytazdere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen proje tanıtımında Ali Kangal; “Seçim vaatlerimiz arasında da yer alan, halkımıza güvenli ve ekonomik barınma hizmeti sözümüzü bu projeyle gerçekleştirmek için ilk adımı attık, bu projenin garantisi belediye olarak biziz. Kaytazdere’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Daire fiyatları 200-240 bin arasında”

5695 Metrekare üzerine yapılması planlanan projede firma yetkilisi; “verimi ön plana çıkardık, Kaytazdere Belediyesi’nin de katkılarıyla burada çok güzel bir yaşam alanı meydana gelecek, fitness merkezi, sosyal aktivite alanları, kapalı otoparkı olacak. Ne yazık ki deprem ülkemizin gerçeği, bunu esas alarak yapılarımızın güvenliğine en üst notada önem veriyoruz. 209 daire, 4 dükkanı olan, 7 katlı dubleks katlardan oluşacak bir yapı. Enerjinin bir kısmını güneş panelleriyle sağlayacağız, bu yönüyle de örnek bir proje olacak” dedi.