Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Kalyon, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a iade-i ziyarette bulundu.

  Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon beraberinde Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ertan Arabacı ile Altınova Gençlik ve spor İl Müdürü Mehmet Sait Başaran ile birlikte Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti.

   Altınova’nın spor alanında da önemli çalışmalara ve başarılara imza attığını ifade eden İl Müdürü Kalyon, müdürlük olarak gerekli katkıyı vermeye hazır olduklarını ifade etti. Başkan Oral da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işbirliği içerisinde çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Altınova Belediyespor güreş ve tekvando takımından sporcular, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a ziyarete bulundu.

  Ziyarette genç sporculara; Altınova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sait Başatan, Altınova Belediyespor Kulüp yöneticisi Muhsin Kaya, Altınova Belediyespor Güreş Takımı Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya eşlik etti. Başkan Oral’a desteklerinden dolayı teşekkür eden genç sporcular, çok çalışıp dereceler almak için Başkan Oral’a söz verdiler.

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, genç sporculara başarılar diledi.