Özel Eğitim Hizmetleri Sınıfı, sınıf öğretmeni Erdem Coşkuner koordinasyonunda, Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü, Okul Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yenilendi. Açılış törenine Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova Özel Kardeşlik Kulübü yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü koordinesinde; Altınova Belediyesi ve Altınova Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle yenilenen Vakıfbank İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Altınova Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar tarafından açıldı.

Daha modern ve rahat ortam

Sınıfın hazırlanmasında katkısı bulunan Başkan Oral ve Milli Eğitim Müdür Sitar’a teşekkür eden Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü Başkanı ve Vakıfbank İlkokulu Özel Eğitim Hizmetleri Sınıfı Öğretmeni Erdem Coşkuner, “Modern ve güzel bir görünüme kavuşan sınıfımızda öğrencilerimiz daha zevkli desteler işleyecek. Bizlere destek olan ve açılışımıza katılan misafirlere kulübümüz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Açılışın ardından Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Vakıfbank İlkokulu Müdürü Cafer Pehlivan, öğretmen ve veliler sınıfta incelemelerde bulunarak, öğrencilerle sohbet ettiler.