Modern bir aile sağlığı merkezi binası, temizlik ve taşıma araçları, güvenlik için mobese kameraları, spor ve fitness salonları, çeşitli kurslar, mahalle ofisleri, duraklar, bağlantı yolu düzenlemeleri ve aydınlatması, mezarlığın modernleştirilmesi ve güvenliği, güvenli yollar, çocuk ve dinlenme parkları, alt yapı, susuzluğa çare projeleri Subaşı’na kazandıran Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, beldenin ihtiyacı olacak kapalı pazaryeri, spor salonu, halı saha, kültür merkezi ve lise için yeni projeleri de yakın zamanda hayata geçirmeye hazırlanıyor.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Parklar güzelleşiyor, yenileniyor

Bahar aylarıyla birlikte başlayan ve yaz döneminde çocukların en çok ihtiyaç duyduğu oyun parklarını yenileme çalışmaları Subaşı Belediyesi tarafından yoğun şekilde sürdürülüyor. Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, beldede yaşayan çocukların en çok zaman geçireceği alanlar olan çocuk parklarını gezdi. Başkan Yılmaz, çocuk parkları denetiminde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Volkan Yılmaz "Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onlar için daha yaşanabilir daha güzel bir Subaşı için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Çocuk parklarımız bu yaz çocuklarımızın en çok vakit geçireceği alanlar olduğu için de gereken çalışmalar bir an önce tamamlanacaktır" dedi.

Çevre temizliğine önem veriliyor.

İlkbahar ve yaz aylarında geniş yeşil alanlarda oluşan otlar, Subaşı Belediye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla temizleniyor. Düzenli çöp toplanmasıyla çevre kirliliği önleniyor. Belediye olarak Subaşı’nın bakımına ve çevre temizliğine özen gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Subaşı’nın örnek bir belde olma yolunda ilerlediğini kaydederek, “Bahar ve yaz aylarında tabiatın canlanmasıyla doğal olarak yol kenarları, orta refüjler, kaldırım kenarları ve boş arsalarda yabani otlarla doluyor. Personellerimiz, hummalı bir çalışma başlatarak görüntü kirliliğine sebep olan bu otların temizlenmesini sağlıyoruz. Çevre temizliğine her zaman dikkat ediyoruz” dedi.

Subaşı Taksi hizmette

Subaşı'nda eksikliği duyulan bir hizmet daha hayata geçti. Subaşı Belediyesi, beldenin önemli ihtiyaçlarından biri olarak gösterilen taksi eksikliğini gidererek, kalıcı konutlar iş merkezleri karşısına taksi durağı açtı. 24 saat hizmet veren taksiler için plakaları belediyeye ait olan 2 araç, özel şahıslara ihale yoluyla tahsis edildi. Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, beldelerinde bulunmayan bir hizmeti daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.