Subaşı Belediyesi ile beldede hizmet veren 3 yemek işletmesi arasında “Çocuklar Gülümsesin Diye” isimli sosyal sorumluluk projesinin protokolü imzalandı. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ın işletme sahipleriyle birlikte imza attığı protokole göre beldedeki Hacı Ali Saruhan İlkokulu’nun belirlediği hasta, yetim, engelli ve de ihtiyaç sahibi öğrenciler ücretsiz olarak işletmelerden yemek temin edebilecek.

Projeye katılan Uygar Ev Yemekleri sahibi Selda ve Zeki Uysal çifti, Özden Lokantası sahibi Aysel ve Eşref Uysal ile İlkim Kafe sahibi Damla Koca okul yönetiminin belirlediği şartlara sahip 13 çocuğa ücretsiz yemek verecek.

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, beldede kamu- vatandaş iş birliğinin güzel örneklerine imza attıklarını belirterek; “Belediye olarak biz işin koordinasyon tarafındayız. Asıl alkışı esnaflarımız hakkediyor. Bir nevi eğitime katkı olarak nitelendirilebilecek bu projeye katkı sunan esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Projeye katılan 3 işletme sahibi de Subaşı Belediyesi’nin sosyal sorumluluk anlamında önemli işlere imza attığını kaydederek; “Bizim de çorbada tuzumuz bulunsun istedik.” diye konuştu.