2013 yılında kurulan futbol, voleybol ve karate branşlarında başarılı faaliyetlere imza atan Sugören Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün düzenlediği birlik beraberlik ve dayanışma yemeğine ilgi büyük oldu. Kumsalda Balık Restoran'ında düzenlenen yemek organizasyonuna Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, İETT Genel Müdür Yardımcısı Hasan Özçelik, Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Celal Kahveci, ASKF Başkanı Tamer Erbul, MHP Yalova Belediye Başkan Adayı Murat Arslanhan, İyi Parti Yalova Belediye Başkan Aday Adayı Rıdvan Acar, Yalova Memur-Sen Başkanı Uğur Hakan Tan, Yalova Spor Kulübü Başkanı Onay Tuna ve amatör spor kulüplerinin başkanları katıldı.

Başkan Kolpar, söz istedi

  Dayanışma yemeğinde konuşan Sugören Gençlerbirliği Başkanı Vedat Kolpar, birlik ve beraberliğin öneminin altını çizdiği konuşmasında, "Türk ve İslam aleminin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu şu günlerde, bizlerde birlik ve beraberliğe katkı sağlamak amacı ile bugünkü yemeği düzenledik. 2013 yılında kurulan futbol, karate, voleybol ve futbol okulu branşlarında faaliyet gösteren kulübümüz, bu güne kadar köyümüze  1 şampiyonluk, bir saha ve tesis kazandırdı. ASKF Başkanından,  2016 yılında maç dönüşü elim bir kaza sonucu vefat eden sporcumuz Kürşat Özpolat'ın adının önümüzdeki yıl oynanacak olan 1.Amatör Lige verilmesi sözünü istiyorum" dedi.

  Başkan Kolpar, isteğinin kabul edilmesinin ardından tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti. Kulüp Başkanı Kolpar'ın ardından konuşan Sugören Köyü Muhtarı Mehmet Osman Karataş, köylerinde faaliyet gösteren böyle bir spor kulübünün varlığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sugören Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün köy için büyük bir değer olduğunu söyledi.

   Programa katılamayan CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel gönderdiği çelenkle Sugören Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne desteklerini bildirdi. Program, yemeğin düzenlendiği Kumsalda Balık Restoran'ının önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber/Fotoğraf: Yasemin Karadeniz