Yalova il merkez, Altınova, Armutlu, Çiftlikköy, Çınarcık, Termal ilçelerinde, Kadıköy, Koru, Kaytazdere, Esenköy, Subaşı, Teşvikiye, Taşköprü, Tavşanlı beldelerinde yapılacak olan belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği, il genel meclis üyeliği ve mahalle-köy muhtarları seçimi hafta sonu yapılacak.

İlçe Seçim Kurulu’nun kesin aday listelerini 3 Mart 2019 tarihi itibariyle açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına başlayan tüm adaylara, 31 Mart 2019 Mahalli Seçimleri’nin Yalova başta olmak üzere, tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Milli İradenin yerel bazda sandığa yansıması olacak 31 Mart 2019 Mahalli Seçimleri’nin kazasız, belasız tamamlanması tek temennimiz…

Gerçekten hizmet düşüncesi ile belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği, il genel meclis üyeliği ve mahalle-köy muhtarlığı için kolları sıvayan, bu hizmet yarışında, yaşadığı bölgenin gelişmesi, büyümesini hiçbir karşılık beklemeksizin aday olup, gece gündüz emek verenleri kutluyorum.

Bu hizmet yarışından, il, ilçe ve beldelerde; birer belediye başkanı, birer muhtar, il merkez, ilçe ve beldelerde çeşitli sayılarda belediye ve il genel meclis üyeleri seçileceği gerçeğini asla unutmadan, kazananı tebrik, kaybedeni teselli edecek söylemler içinde olmamız gerektiği düşüncesindeyim.

   Yalova’da yaşayan seçmen kitlesinin sağduyulu ve saygı çerçevesi içinde bu gerilimli süreci tamamlaması en büyük temennimdir.  

2 gün sonra sonuçlanacak olan 31 Mart Mahalli Seçimler sonrasında hep beraber Yalova’nın cadde ve sokaklarında, birbirimizin cenaze ve düğünlerinde aynı ortamlarda acı ve sevinçlerimizi paylaşacağımız ise asla unutulmamalıdır.

Bizleri her daim birbirimize kenetleyen; Vatan, Millet, Bayrak ve Ezan sevgisi, duygusu ve bilinci içinde hareket ederek, kardeşliğimize zarar getirecek söylem ve eylemlerden uzak durmamız gerektiğini hatırlatıyor, hür irademizi sandık başında kullanacağımız oylarla tescil etmeye davet ediyorum.