Geçtiğimiz hafta içi, bir dönem Yalova Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Yalova İl Sağlık Müdürlüğü görevlerinde başarılı yönetimiyle Yalova’da büyük saygınlık kazanan, şu an Özel Atakent Hastanesi Orhangazi ve Gemlik Şubelerinin Genel Müdürü Hakan Sezen’e, geçtiğimiz Kasım ayı başında burnumdaki kemik eğriliğiyle bundan kaynaklanan tıkanıklık, uyku apnesinde ki sarkma ve yağlanmadan dolayı yaşadığım rahatsızlığı anlatmamla, ameliyat sürecimi de başlatmış oldum.

İlk olarak, Kulak-Burun-Boğaz Doktoru Ahmet Kaygusuz’un yaptığı tetkiklerin ardından, Yalova Özel Atakent Hastanesinde Uyku Testini yaptırmamda, Yalova Özel Atakent Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Opr. Dr. İlyas Şahin’in, Uyku Testinin yapılmasında ve çıkacak olan test sonuncunun önemini detaylı bir şekilde anlatan, Tekniker Eren Özhan’ın Uyku Testi işlemini tamamlamasının ardından, Uyku Testi sonucunu, Özel Atakent Hastanesi Orhangazi Şubesi’nin Kulak-Burun-Boğaz Doktoru Ahmet Kaygusuz’a ilettim.

Ameliyatın yapılacağı bölgeleri tek tek belirleyip, gerekli tüm bilgileri bana anlatan Kulak-Burun-Boğaz Doktorum Ahmet Kaygusuz, 25 Kasım 2020 Çarşamba günü, yaklaşık 1,30 saat süren, Burun-Dil Abnesi ameliyatımı gerçekleştirdi.

Özel Atakent Hastanesi Orhangazi Şubesinde, ilk tahlilleri yapan görevlilerin duyarlılıkları, ameliyatım için adeta seferber olan Genel Müdürü Hakan Sezen’in çabaları, Kulak-Burun-Boğaz Doktoru Ahmet Kaygusuz’un alanında profesyonelliği, Anestezi ekibinin disiplinli çalışması, hemşirelerin ciddiyetleri, hasta hakları savunucularının güler yüzü, tedavi için geldiğim Özel Atakent Hastanesi Orhangazi Şubesinde, 5 yıldızlı otel konforunda hizmeti aldım.

Ameliyatlar öncesi, büyük bir endişe ve korku ile geldiğim Özel Atakent Hastanesi Orhangazi Şubesi’nde yapılan başarılı bir operasyonun ardından bir gece gözetim altında tutulduktan sonra, güle oynaya evime döndüm.

Ameliyat sonrası tedavim ilaç kullanımı ve Doktorum Ahmet Kaygusuz’un verdiği perhizi uygulayarak bir hafta sonra ki kontrollerle sağlığıma ağrısız, sızısız kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Özel Atakent Sağlık Grupları Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kemalettin Akkurt ve tüm personelini bu önemli hizmetlerinden dolayı kutluyorum.

İyi ki varsınız...