Kanser hastalarına moral desteği vermek, kansere dikkat çekmek ve aynı zamanda ‘Birlikte Kanserle Mücadele Derneği’ için yardım amaçlı olarak, Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla, Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde 1 Mart Cuma günü saat 19.30’da yapılan konsere yüzlerce kişi katıldı. Yalova Belediye Başkan Vekili Adil Ürekli bu anlamlı geceye katılarak, dernek yöneticileri ve kanser hastaları tarafından taktir gördü.  

Bizler üzerimize düşeni yapmalıyız

  Kanser ile mücadele hakkında bilgiler veren Birlikte Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Nurcan Bayar, ‘Bu gecenin çok büyük bir önemi var. Biz burada hem moral bulmak hem de kanser hastalarına yardım amacıyla bulunuyoruz. Kanser diyerek geçmemek gerekiyor. Artık her evde, her yerde bu hastalığa yakalanabilme ihtimalimiz bulunuyor. Bizler, üstümüze düşeni yapmalıyız. Yanımızda olan, bizlere destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerini kullandı.

  Tuğba Mersel’in başrolünü aldığı konsere, birbirinden değerli ses sanatçılar eşlik etti. Orhan Tonka, Mehmet Anaç, Melih Onur Önder, Eşref Üstün, Hakhan, Mete Karagöz, Bahadır, Orhan Doğan ve Dj Anıl’ın eşlik ettiği konser, davetlilere keyifli anlar yaşatıp, kanserle mücadeleye vurgu yapılarak, kanser hastalarının yalnız olmadıklarını göstermiş oldular.