Bocce İl Temsilcisi Didem Eliaçık tarafından çalıştırılan Yalova ve Çınarcık Yaşlılar Yurdu sakinlerinden oluşturulan Bocce Takımı, ilçe gezileri kapsamında Altınova’nın tarihi Hersek Mahallesi’ni gezdi.

Bölgeyi Gezdiler

Lagünü, Hersek Sahili'ni ve Hersekzade Ahmet Paşa Külliyesi’ni gezen Bocce Takımı, burada bölgenin tarihi geçmişiyle ilgili bilgiler aldı. Ziyaretçilerin en çok ilgisini çeken bölge ise Hersek Sahili ile Külliye oldu. Hersekzade Ahmet Paşa Türbesi’nde dua eden Bocce Takımı, camiyi de gezerek bilgi aldı.

Teşekkür

Bocce İl Temsilcisi Didem Eliaçık, yediden yetmiş yediye her yaştan insanın bu sporu yapabileceğini söyleyerek,  “Bunun en güzel örneğini yaşlılar yurdundan oluşturduğumuz takımımız ortaya koymaktadır. Bize çalışmalarımızda her türlü destek ve katkı sağlayan Aile Ve Sosyal Politikalar Yalova İl Müdürümüz Faruk Uysal ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Yalova İl Müdürümüz Metin Kaplan’a teşekkür ederiz. Ayrıca takımımızı ilçede ağırlayan Altınova Belediye Başkanız Dr. Metin Oral’a da teşekkür ederiz” dedi.

 

Ziyarette; Altınova İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova Kent Konseyi üyeleri Emine Ballı ve Birgül Kırçiçek de yer aldı.