1987 İstanbul doğumlu ve konservatuar mezunu olan Arif Altunkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı “ Büyük Usta”  marşı sosyal medya da tıklanma rekorları kırıyor.


2006 yılında söz ve müziği kendisine ait olan ' SONSUZ AŞKIM ' isimli şarkısıyla oldukça ses getiren ve
Konservatuarda 4 yıllık Ses Eğitimi bölümünü başarıyla bitiren Altunkaya, yüksek lisans için klasik Arap müziği ile ilgili tez hazırlayarak akademik yaşamına devam ediyor. On iki enstrümanı çok iyi derecede çalan ayrıca söz ve beste yazan Altunkaya, kompozitörlük alanında kendini geliştiriyor. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Pop Müzik, Arabesk-Fantazi Müzik, Arap Müziği , Caz ve Funky müzik türlerinde besteleri ve çalışmaları mevcut olan Altunkaya kendini geliştirmeye devam ediyor.

 

 Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı “ Büyük Usta”   isimli bir marş hazırlayan ve sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Altunkaya’nın bestesi binlerce kişi tarafından izlenip paylaşılıyor. Cumhurbaşkanı Recep  Tayyip Erdoğan’a karşı her vatan sever gibi bir sevgi ve saygı beslediğini  ve “ Büyük Usta” marşının “ Başkanlık Marşı” olmasını temenni ettiğini bildirdi.