2023 eğitim vizyonunun öğrencileri, çift kanatlı yetiştirme hedefi doğrultusunda yapılan çalışmaların sergisine hız kesmeden devam ediyorlar.

  Sergi hakkında bilgilendirmede bulunan resim öğretmeni Oktay Örnek, ‘Geçmişte çok önemli olan ama günümüzde kaybolmaya yüz tutmuş meslekler vardır. Bu meslekler bir döneme damga vurmuş, birçok ailenin geçim kaynağı olmuştur. Günümüzde ise sadece bir anı gibi durmaktadır. İşte tam bu noktada bu mesleklerin tekrar hatırlanması, gençlere tanıtılması için bir çalışma fikri oluşmuştur. Bu mesleklerin tablolara dönüştürülerek gençlere anlatılması düşüncesi ortaya çıktı. Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi Müdürü Sedat Oymak’ın da katkıları benim eğitmenliğim ve öğrencilerin gayretleriyle uzun ve zor bir süreçten sonra bu düşünce tablolara dönüştürülerek sergilendi’ şeklinde bilgilendirmede bulundu.

  Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi resim öğretmeni Oktay Örnek ve öğrencileri tarafından hazırlanan sergiyi ziyaret ederek, yaptıkları eserlerden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.