Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan ve Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'i ziyaret ettiler. Konuklarını makamında ağırlayan Atik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuklarına ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Atik özellikle, ishale hattı, katlı otopark ve şehir meydanı gibi büyük ölçekli yatırımların detaylarını aktardı. İlçe turizminin durumunu da konuk belediye başkanlarıyla paylaşan Atik, "Yatırımlarımızı kesmiyoruz. İlçemize bir çok yatırımı eş zamanlı olarak getiriyoruz. Yıllardır ihtiyaç duyulan bu yatırımların tamamlanmasıyla birlikte Termal'in çehresi değişecek. Daha modern bir turizm beldesi haline gelecek" dedi.
Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ise, "Termal ilçemiz il turizminin dışa açılan yüzüdür. Tarihler boyunca kurulan medeniyetlerin gözde mekanı olan Termal günümüzde de sahip olduğu zenginliklerle bu önemini muhafaza ediyor. Termal Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla ilçenin gelişiminde önemli mesafe alacağına eminim" diye konuştu.
Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik daha sonra bir süre görüş alışverişinde bulundular.