Akademisyen ve Yazar Dr. Furkan Kaya geçtiğimiz aylarda titiz araştırmalar sonucu çıkan ‘Türk Dış Politikasının ve Kıbrıs’ın Zorlu Dönemi’ isimli kitabını Yalova Kent Müzesi’nde okurlarla buluşturmuştu. İmza günlerine İstanbul’da devam eden Furkan Kaya’ya kitabını imzalatmak için Türkiye Cumhuriyeti 12. Dışişleri Bakanı, kitabın kahramanı Sayın Fatin Rüştü Zorlu'nun torunu Fatin Aslan Zorlu ve Türkiye Cumhuriyeti 16. Dışişleri Bakanı Sayın İhsan Sabri Çağlayangil'in torunu İhsan Çağlayangil katıldı.

  İş adamı İlker Kaya, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti “Bugün oğlum Dr. Furkan Kaya ve ailem adına gurur ve onur günüydü.

  Dr. Furkan Kaya, Akasya D&R mağazasındaki imza gününde ilk imzasını Türkiye Cumhuriyeti 12. Dışişleri Bakanı, kitabın kahramanı Sayın Fatin Rüştü Zorlu'nun torunu Fatin Aslan Zorlu ve Türkiye Cumhuriyeti 16. Dışişleri Bakanı Sayın İhsan Sabri Çağlayangil'in torunu İhsan Çağlayangil için attı. Bizi onurlandırdılar.

   27 Mayıs askeri darbesinin yıldönümünde bu fotoğrafın manevi değerini paha biçilemez. Çok teşekkür ediyorum” sözleriyle ifade etti.

Haber: Yasemen Yeter