Sosyal bir marka olan, alternatif yaşam alanları, mekan ve modelleriyle bambaşka şekillerde standart işletmelerden farkını ortaya koyanve her daim kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla hareket eden Yalova Leman Kültür, yeni işletme anlayışıyla Yalova'ya bambaşka bir soluk getirmeye hazırlanıyor. İşletmesinin el değiştirmesiyle beraber yenilenen Leman Kültür, Türkiye'yi Eurovision'da başarıyla temsil etmiş Türk rock müziğinin efsane grubu Manga'yı ağırlamaya hazırlanıyor.

Tuna, "Yalova'ya biraz daha kültürel faaliyet katmanın derdindeyiz."

Basın mensuplarını kahvaltıda ağırlayan Leman Kültür'ün yeni işletmecilerinden Armağan Tuna, "Burası beş senedir hali hazırda hizmet veren bir işletmedir. Biz, beş senenin üzerine devir aldık. Bir aydır da sistemi oturtturmaya ve eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bizden önceki arkadaşlar sağ olsunlar beş sene boyunca ismine layık bir şekilde devam ettirmişler. Bizde yeni bir konseptle yeni bir kadroyla, yeni anlayışla, yeni eklentilerle devam ettirmeyi düşünüyoruz. Bunun dahilinde yine Yalova'da bir ilk olan ünlülerin, özellikle bilinen sanatçıların gelip canlı performansı yaptığı bir sistem planlıyoruz. Leman Kültür Merkezi, dükkanın bileşiminden oluşan bir yer. Ay sonu itibariyle ikisi bölünüp if performansa dönecek. Bununda mimarlar çizimini yapıyorlar. Buda Marmara'nın güneyinde olmayan bir şey ve buraya da biz taşımız olacağız. Ayın 30'unda Manga geliyor. Biz Manga'yla bir açılış yapıyoruz. Bundan sonra isim olarak bilinen tanınan sanatçıları getirmeye başlayacağız. Yalova'ya biraz daha kültürel faaliyet katmanın derdindeyiz" dedi.

Manga, Yalovalıları coşturmaya geliyor

30 Eylül Cumartesi gecesi, Leman Kültür Sahnesi'nde performans sergileyecek olan Manga hareketli şarkılarıyla genç hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Rock müzik hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Manga konseri için biletler, Biletix, Yalova Leman Kültür ve Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nden temin edilebilir. Haber: Sezgin Altınel