Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla 23 Ağustos 2017 Çarşamba günü Barış Manço Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek olan ‘Roman Gecesi’ öncesi Başkan Salman’a teşekkür etmek için ziyaret ettiklerini belirten Kerem Koyuncu; “23 Ağustos 2017 Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz organizasyonda Yalova’da bir ilk yaşanacak. Bu ilki gerçekleştirmemizde bizlere desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Başkanımız Vefa Salman’a teşekkür ederiz” dedi.
Bağlarbaşı mahallesinin bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu belirten Başkan Salman; “Dünyanın en neşeli insanlarının romanlar olduğuna inanıyorum. Bende Yalova’da yaşayan roman kardeşlerimin mahallesinde büyümüş bir ferdim. Göreve geldiğimiz günden bugüne her zaman onların yanında oldum. Ayrıca Polis Memuru ve Judo Hocası Timuçin Biçer’de bu mahallenin bir ferdi oldu ve sosyal aktivitelerde gençlerimize öncülük etmekte. Yalova’mızda güzel bir organizasyona Belediyemizin desteğiyle imza atacağız. Böyle neşeli, güzel geçeceğine inandığımız bir geceye sadece roman vatandaşlarımızı değil tüm Yalovalı hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.
Roman Gecesinde Ümmüye Sahne Alacak
23 Ağustos Çarşamba günü saat 21:00’da Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek olan roman gecesinde Romanların ses sanatçısı Ümmüye sahnede yer alırken, Ayrıca ‘Kirpi’ lakabıyla bilinen klarnet sanatçısı Bülent Altınbaş ve roman halk oyunu ekibi yer alacak.