Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı temsilen ‘Sevmek Zamanı’ isimli tiyatroya katıldı.

 Yalova Valisi Muammer Erol’un, AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf ziya Öztabak'ın da izleyici olarak katıldığı müzikli tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı. Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenen gösteride konuk sanatçı olarak Film Müziği Bestecisi Balık Ayhan ve Yalova’nın sevilen sesi Eşref Üstün de sahne aldı.      

  Sevmek Zamanı isimli tiyatro gösterisi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Roman vatandaşlara farkındalık yaratmak amacıyla izleyicilerle buluştu. Sahnelenen gösteride; ayrımcılığa karşı koymak ve Romanların doğdukları andan itibaren sanata çok büyük yeteneklerinin olduğu ve bu yeteneklerini daha da geliştirmek için eğitim almaları gerektiği vurgulandı.

  Gösterinin sonunda Başkan Yardımcısı Güner, Belediye Başkanı Vefa Salman adına Yalova Belediyesi’nin Roman vatandaşlara yönelik çalışmalarından dolayı takdim edilen plaketi teslim aldı.