Ak Parti Yalova İl başkanı Yusuf Ziya Öztabak başkanlığında düzenlenen programa; Yalova il yerel yönetimler birim Başkanı Bayram Fettah Koçgündüz, il kadın kolları Başkanı Melahat Yalçın, il gençlik kolları Başkanı Furkan Karamercimek, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve ilçe başkanları katılım sağladı.

       ‘’Ak Belediyeciliğin Farkı Ortada ‘’     

Programda konuşma yapan İl başkanı Sayın Yusuf Ziya Öztabak şunları dile getirdi; ‘’Tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’mızda da Ak Belediyeciliğin farkı ortada. Yalova’daki Belediyelerimizden gelen talep ile ihtiyaçlarına uygun projeler üretmeyi sürdüreceğiz. Zaten belediyelerimiz de bu bağlamda çok önemli yatırım ve projelere imza atıyor. Büyük hedef ve program ile yoluna devam eden,Ak Belediyelerimiz bu süreçte konumunu daha da yükselteceğine inanıyoruz. Halkımız her zaman hizmetin en iyisinihak ediyor tüm ilçe ve belde belediye başkanlarımıza teşekkür ederim icraatları için Ocak ayı yerel yönetimler toplantısına ev sahipliği yapan Esenköy Belde Belediye Başkanımıza teşekkür ederim ‘’dedi.

İl yerel yönetimler başkanı Bayram Fettah Koçgündüz; Her Ay düzenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz yerel yönetimler istişare toplantımızı geçen ay Subaşı beldemizde düzenlemiştik bu ayda Esenköy beldemiz toplantımıza ev sahipliği yaptılar. Ak belediyecilik olarak ilçelerimizde ve beldelerimizde Ak belediyecilik bayrağı en güzel şekilde dalgalandırmamız gerekiyor. "İlçe ve beldelerimize devam eden yatırımları yeni projeler için tüm belediye başkanlarımıza büyük görev düşüyor. Vatandaşımıza hizmet etmek için seferberlik halinde olmamız gerekiyor. Hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz söz verdiği her hizmeti yapma gayretinde" diye konuştu.