TUFAG merkez binasında gerçekleştirilen genel kurulda Divan Başkanı Hasan Soygüzel olurken, olağan genel kurulda seçime tek liste ile gidildi. TUFAG Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam edecek olan Volkan Yılmaz güven tazelerken, Yönetim Kurulu üyeleri Aydın Altıparmak, Yakup Berkay Tiryaki, Uğur Aydın, Erhan Yaşar Çuğ, Uğur Tezcan, Burcu Aslan Kurtulmuş, İpek Aybike Ertürk, Ahmet Rasim Acar, Alper Dikici, Emrecan Okumuş, İlham Yöndem oldu.


Gerçekleştirilen seçimin ardından kısa bir konuşma yapan TUFAG Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Yılmaz, “2019-2020 çalışma dönemimize çok yoğun bir programla hazırlanıyoruz. Yeni sezona yeni salonumuzda yeni hocalarımızla birlikte merhaba diyeceğiz. Bu yoğun süreçte maddi, manevi desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.


“Yeni Sezonda Yeni Salondayız”


Yeni sezon çalışmalarına da değinen Başkan Yılmaz, “Yeni sezona yeni salonumuzda yeni hocalarımızla merhaba diyeceğiz. Yepyeni bir yapılanmaya gittik. Genel Sanat Yönetmenimiz Mehmet Yönder önderliğinde derneğimizin yeni hocaları Uğur Aydın, Seyhan Keskin, Ezgi Çisem Tezcan ve Doğan Çevik ile birlikte yeni dönem planlamamızı tamamladık. Yeni çalışma salonumuzda da hazırlıklarımızda sona yaklaşmış durumdayız. Yeni sezona büyük bir heyecan içerisinde hazırlanıyoruz.” şeklinde konuştu.