Yalova, Bursa ve İstanbul’un en gözde mekanlarında sahne alan başarılı ses sanatçısı Tuğba Mersel’in çabalarıyla, ‘Birlikte Kanserle Mücadele Derneği’ yönetiminin de onayı ile organize edilen yardım amaçlı konser için tüm hazırlıklar tamamlandı.

 ‘Birlikte Kanserle Mücadele Derneği’ Başkanı Nurcan Bayar, ‘Ses sanatçısı Tuğba Mersel‘in duyarlılığı ile kanser hastası üyelerimize gelir sağlamak için Yalova’nın ses sanatçılarının katılım sağlayacağı etkinlik, 01. 03. 2019 Cuma gecesi yapılacak. Amacımız, tedavileri devam eden hastalarımıza moral, yeni kurulan derneğimize gelir sağlanmasıdır’ dedi. 

  Gönüllü olarak gecede sahne alacak olan sanatçılar, ‘Eşref Üstün, Hakhan, Mete Karagöz, Bahadır, Orhan Doğan, Orhan Tonga, Mehmet Anaç, Melih Onur Önder ve DJ Anıl’ın sahne alacağı gecenin bilet fiyatı 50 TL olarak belirlendi.

  Bu anlamlı organizasyonun yapılmasına ön ayak olan Tuğba Mersel gazetemize yaptığı açıklamada; ‘Birlikte Kanserle Mücadele Derneği’ başkan ve yönetimiyle beraber, ses sanatçılarımızın ücret almadan, kanser hastalarına moral olması için, konser düzenledik.

 ‘Birlikte Kanserle Mücadele Derneği’ yeni kurulan bir dernek. Maddi sorunlarla boğuşan ve aynı zamanda tedavi sürecinde olan hasta ve hasta yakınlarının gönlünü hoş etmek amacıyla böyle bir etkinlik yapmayı kendimize görev bildik. Tüm kurum ve kuruluşları bu önemli etkinliği sahiplenmelerini arzuluyorum. Halkımızın da duyarlı davranarak, bu müzikli geceye katılımlarını bekliyorum. Konser için alınacak her bir biletin, tedavi gören kanser hastalarımız için moral olacağı asla unutulmamalıdır’ şeklinde konuştu.