11 Nisan Cumartesi günü saat 14,00’da gerçekleşen açılışa AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili 2. Sıra Adayı Mehmet Demirhan, Milliyetçi Hareket Partisi Yalova 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünlem Üstel, Büyük Birlik Partisi ile Saadet Partisi’nin ortak 1. Sıra Milletveekili Adayı Talip Bayburutlu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Çiftlikköy Belediye Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Afşin Karyağdı ve birçok davetli katılım gösterdi.

Firma yetkilisi Hüseyin Ulaş, kendisini bu anlamlı ve heyecanlı gününde yalnız bırakmayan misafirlerini kapıdan karşılayıp onlarla tek tek ilgilendi.

Firma ve şube hakkında açıklama yapan Hüseyin Ulaş, şu ifadelere yer verdi; “Hedef kitlemiz, tarım alanıında faaliyet gösteren çiftçiler ve bütün araç kullanıcıları. Ufak bir arabadan tutun da kamyona, tıra kadar bütün araçların lastikleri, şubemizde mevcut. Buraya gelen müşterimiz, buradan her türlü lastiği temin edebilir.

Bütün markalarda lastik kaliteleri aşağı yukarı aynı. Bu açıdan bakıldığında Goodyear’ın fiyatları diğer markalarla aynı. John Deere ise, dünya lideri, dünyada bir numara olan bir marka. Fiyat konusunda da diğer markalara göre biraz daha pahalı.”

Ulaş, “Davetimizi kırmayıp gelenler, bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve davetlilerimize çok teşekkür ediyoruz.” Diyerek misafirlerine teşekkürlerini sundu ve Bursa-Yalova Karayolu’nun üzerinde G.O.P Mah. Şehit BihacerettinCaddesi. No:33 adresindeki showrooma, bütün Yalovalıları beklediğini söyledi.Haber-Foto: Eda Tan